Verbouwing Oosterhout en omgeving

Klantvriendelijk

R

Flexibel

Ervaren

Verbouwing door S&B Klusservice

Staat er een verbouwing in de planning? S&B Klusservice uit Oosterhout staat u graag bij! Een verbouwing is vaak een fantastisch idee om meer uit uw woning te halen. Echter, tegen de tijd, inspanning en kosten die het met zich meebrengt zien veel mensen op.

Voor een scherpe prijs zorgen wij ervoor dat uw verbouwing van a tot z soepel verloopt. Met een strak plan van aanpak, een snelle en efficiënte werkwijze en zonder al te veel troep en belemmering van uw dagelijkse bezigheden. Vooral waar het zolderverbouwing betreft zijn wij inmiddels flink door de wol geverfd. Wij toveren uw zolderruimte om in elke gewenste ruimte, compleet met nieuwe wanden, dakkapel en kastruimte. Wat u maar wilt!

Wij laten uw verbouwing van a tot z soepel verlopen

verbouwing

We hebben Stefan gevraagd voor het uitvoeren van een verbouwing aan onze zolder en hij heeft van een open ruimte twee slaapkamers, één technische ruimte en vlizo zolder gemaakt. We zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat, de afwerking van de zolder en de professionaliteit van Stefan.

Stefan werkt netjes, communiceert duidelijk de planning en is een prettig persoon. Voor een volledige opdracht zullen we zeker aan hem denken.

Familie Bleikertz

Oosterhout

Breda

Waalwijk

Dongen

Wilt u overgaan tot een verbouwing?

S&B Klusservice ontzorgt! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij komen in regio Oosterhout, Breda, Made, Waalwijk, Dongen en daarbuiten.

S&B Klusservice

KvK: 20159109

0627505450

Stel ons gerust uw vraag

info@sb-klusservice.nl

Stel ons gerust uw vraag

Wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.