Afbouwwerkzaamheden Oosterhout en omgeving

Klantvriendelijk

 

R

Flexibel

 

Ervaren

 

Afbouwwerkzaamheden

Uw woning of pand krijgt al vorm. De leidingen zijn gelegd, de muren staan en het dak zit erop. Nu moet het alleen nog leefbaar worden. S&B Klusservice verricht alle benodigde binnen afbouwwerkzaamheden, denk aan stucwerk, schilderwerk, vloerafwerking, tussenwandjes metselen, inbouwverlichting installeren en systeemwanden afwerken met gipsplaten. Kortom, alle fijnere klussen volgend op de ruwbouw die het ‘af’ maken.

U kunt ons direct inzetten voor afbouwwerkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook aanvullend op een verbouwing door ons. Handig alles onder één dak! Verantwoordelijkheid, een goede begeleiding en resultaatgerichtheid kenmerken ons. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de complete afbouw, monitoren nauwkeurig het hele proces en maken een realistische planning. Kortom, de puntjes op de i zetten, dat is waar S&B Klusservice om de hoek komt kijken!

Alles onder één dak

 

Afbouwwerkzaamheden oosterhout

Ik had een binnenwand laten plaatsen met deur(kozijn) in mijn winkel. Deze klus is uitstekend uitgevoerd door S&B Klussservice voor een eerlijke prijs. Het werk is snel en netjes uitgevoerd. Ik zou S&B Klusservice aan eenieder aanraden. Een down to earth persoon, die zijn vak goed verstaat. Bedankt.

Dhr. Loihmi

Oosterhout

 

Breda

 

Waalwijk

 

Dongen

Wilt u S&B Klusservice inzetten voor afbouwwerkzaamheden?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Wij komen onder meer in regio Oosterhout, Breda, Made, Waalwijk en Dongen.

S&B Klusservice

KvK: 20159109

0627505450

Stel ons gerust uw vraag

info@sb-klusservice.nl

Stel ons gerust uw vraag

Contactformulier