Reviews



Klantvriendelijk

R

Flexibel



Ervaren

Rated 5,0 out of 5
24/11/2021

Stefan heeft op onze bovenverdieping een hele mooie aanbouw geplaatst. Frans en Jan sprongen af en toe bij. Prima vaklui allemaal die weten wat ze doen. Werk wordt goed uitgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles netjes achter gelaten.

In overleg heb ik zelf wat sloopwerk gedaan en hebben we steeds in goed overleg de uitdagingen die je altijd tegen komt in zo’n project kunnen bespreken en opgelost.

We zijn heel tevreden met het eindresultaat, de samenwerking en de hele gang van zaken.

Top team !

Willem Bruens
Rated 5,0 out of 5
30/10/2021

Heel erg tevreden met de verbouwing van onze zolder. Stefan en Jan hebben een paar mooie kamers, vliering en trap gerealiseerd. Ze werken netjes en houden zich aan afspraken. Denken ook goed mee over de uitvoering. Kortom heel tevreden!

Bart Custers
Rated 5,0 out of 5
08/03/2021

Na een ingrijpende dakrenovatie wilden wij het dakbeschot graag met gipsplaat laten afwerken en een grote kamer door middel van een houtskeletbouw muurtje laten opsplitsen in twee kamers. SB gevonden via internet. Stefan heeft samen met Jan de klus geklaard. Prima uitgevoerd en na afloop de bouwplaats keurig schoon opgeleverd. En heel belangrijk, het werk is precies op de afgesproken dagen uitgevoerd. Eindelijk iemand die doet wat hij belooft.

Chris van de Merbel

Wilt u ook een mooie review achterlaten? Plaats deze dan op onze Google Bedrijfspagina.