Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by Erwin on
Klemmende deuren stellen
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Stefan heeft ons super snel en goed geholpen.In korte tijd heeft hij samen met Jan 6 deuren gesteld.We zullen Stefan zeker terug vragen voor andere klussen.

by Angela on
Gordijnkoven
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Netjes en efficiënt gewerkt. Blij met het resultaat.

by ilonka staal on
verbouwing zolder
Zou u ons aanbevelen?: Ja

SB Klusservice heeft onze zolder omgebouwd tot slaapkamer. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden. Stefan werkt secuur, denkt mee en komt zijn afspraken na. Ook als er tijdens de uitvoering iets verandert, weet hij snel te schakelen en zaken tot een goed einde te brengen. Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen.

by Gilbert en Mary vermetten-v.d Hout on
raampjes vervangen zolder
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Stefan heeft twee zolderraampjes vervangen, wij hadden ook ontdekt dat aan de binnenkant van het kozijn een gedeelte rot was daar heeft hij direct een nieuw stuk ingezet om zo verder verval te voorkomen terwijl dat niet was afgesproken wij zijn daar erg blij mee, het is niet de eerste keer dat Stefan bij ons een klus gedaan heeft, en wij zijn dan ook zeer tevreden over hem en zullen hem zeker weer terug vragen voor wat andere klussen.

by Maurice van Ravels on
Vervangen boeibord onder de dakgoot
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Goed en netjes gewerkt. Tevreden met het resultaat.

by Familie Bleikertz on
Zolder verbouwing Teteringen
Zou u ons aanbevelen?: Ja

We hebben Stefan gevraagd voor het uitvoeren van een verbouwing aan onze zolder en hij heeft van een open ruimte twee slaapkamers, één technische ruimte en vlizo zolder gemaakt. We zijn zeer tevreden over het geleverde resultaat, de afwerking van de zolder en de professionaliteit van Stefan.Stefan werkt netjes, communiceert duidelijk de planning en is een prettig persoon. Voor een volledige opdracht zullen we zeker aan hem denken.GroetenBrigitte en Martijn

by Mevr. Holtkamp on
Vervangen verrotte planken schuurtje
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Goed geregeld, snel en voor en prima prijs.

by Esther & Tim on
Zolder aftimmeren in Terheijden
Zou u ons aanbevelen?: Ja

In het door ons gekochte huis heeft Stefan de zolder afgetimmerd. Van een open zolder heeft hij een echte kamer gemaakt met deurkozijn, tussenwanden, schuif- en inbouwkasten en een gipsen plafond. Het resultaat is precies zoals we het wilde hebben. Stefan komt rustig en beleefd over en denkt graag mee met zijn klanten daarnaast levert hij, niet onbelangrijk, een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Voor een volgende klus weten wij hem weer te vinden.Esther & Tim

by Mevr. van Gorp on
Stukje schutting zetten graag meedenken) 2,5 mtr breed; 1,80 meter hoog
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Vriendelijke man, werkt netjes, doet wat hij beloofd, zowel uitvoering als prijs zijn prima!gaan hem zeker nog eens vragen!

by Mevr. Blokland on
Teakmeubels schuren zodat deze weer licht worden
Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ik ben erg tevreden. De werkzaamheden zijn netjes en naar tevredenheid uitgevoerd. Goede klantvriendelijkheid ook!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»